In English
In German

Till Hemsida
Annonsera
Info om Accommodation Guide

Välj område...
Danmark
Norge
Sverige
Frankrike
Italien
Spanien
Portugal
Övriga

Accommodation Guide

A ccommodation Guide är en annonstjänst för uthyrning av semesterbostäder. Här annonseras hus av såväl privata ägare som av lägenhet- och stugförmedlingar. Alla bokningar sker direkt hos respektive annonsör. Efter önskemål förmedlar vi kontakten mellan hyresgäst och uthyrare per fax eller brev.

Alla objekt presenteras med högkvalitativa bilder och informativ text. De flesta annonserna är tillgängliga på både svenska och engelska. För de som önskar kan vi även hjälpa till att lägga upp tyska översättningar.

Tjänsten startades hösten 1997 och successivt breddas databasen med semesterbostäder för uthyrning. För närvarande ligger tyngdpunkten på svenska objekt, men vi räknar i framtiden med att kunna presentera attraktiva hus och lägenheter från flertalet länder i Europa. Tjänsten kommer att marknadsföras internationellt, både på Internet och via "traditionella" media.

Priser och formulär för annonsering på Accommodation Guide hittar Du under fliken Annonsera. Du kan också skriva till oss under nedanstående adress.

För frågor om annonsering kan är ni välkomna att kontakta oss per e-post .

Alla frågor rörande uthyrning, tillgänglighet och priser ställs direkt till annonsörerna. Se kontaktuppgifter i respektive annons.

Accommodation Guide startades i juni 1997 av HB Beverly Hills Data, ett datakonsultföretag verksamt sedan 1993.


Copyright Accommodation Guide. All rights reserved.